Huisregels

  1. Het plaatsen van fietsen in de hal is niet toegestaan. 
  2. In verband met insluipers etc.dient u  de deur van de kapel en het hek naar de kapel sluiten.
  3. Het gemeentelijke beveiligingsbedrijf sluit de poorten in de Cellebroederstraat om 18.30 uur en opent ze om 8.30 's ochtends. Op zaterdag en zondag blijven de poorten gesloten. Aan de zijde van de Brusselsestraat is het slot voorzien van een panieksluiting, waardoor ook zonder sleutel men altijd vanuit de Cellebroederstraat naar de openbare weg kan komen. Sleutelhouders kunnen de hekken een half uur voor en na de aanvang van een activiteit open laten staan en zijn er voor verantwoordelijk dat na afloop van de activiteit de poorten weer gesloten zijn.
  4. Bij veel jassen  in verband met de balans beide zijden van het gareroberek gebruiken.
  5. Vaste gebruikers kunnen beschikken over een eigen kastruimte op onze zolder, die bereikbaar is via een vaste trap en voorzien is van verlichting. Na afloop verwachten wij van u dat u uw materialen in deze kasten of de u toegemeten ruimte opbergt.
  6. Zorgt u ook dat er geen jassen, tassen, paraplu's etc. achterblijven? De ruimtes behoren netjes achtergelaten worden Onze beheerder zal 'gevonden voorwerpen' naar de zolder brengen.
  7. Uiteraard laat u de toiletten netjes achter.
  8. Er zijn mogelijkheden om koffie of thee te zetten.
  9. De afwas wordt voor u gedaan. Wel dient u er zorg voor te dragen dat gebruikt servies in de pantry beneden staat. Onze beheerder zal de professionele afwasmachine bedienen.
  10. Na gebruik doet u het licht uit en sluit u ramen, deuren en hekken en hangt sleutels terug

Mogen we op uw medewerking rekenen?