Verhuur en tarieven

IMG20110505 1933De kapel en de bovenzaal kunnen al dan niet in combinatie worden verhuurd voor culturele, maatschappelijke en religieuze doeleinden. Met de opbrengst van deze verhuur houdt de stichting de kapel in stand. Het tarievenoverzicht treft u hieronder aan.

TROUWLOCATIE
De kapel is aangewezen als 'huis van de gemeente', wat wil zeggen dat er naast kerkelijke, ook wettelijke huwelijken kunnen worden voltrokken. Het is mogelijk deze feestelijke bijeenkomsten te verlengen met een nazit, waarbij in de zomerperiode ook het sfeervolle terras kan worden betrokken. 

LOCATIE VOOR AFSCHEIDSVIERINGEN
In de intimiteit van de kapel kunnen ook uitvaart- of crematieceremonies plaatsvinden, al dan niet met koffietafel in de bovenzaal.

Bovenzaal - kantineopstellingPODIUM
U kunt de kapel huren voor een lezing, expositie of concert. Zijn deze openbaar toegankelijk dan kondigen we deze graag voor u aan op onze website onder agenda.

VERGADERLOCATIE
De Cellebroederskapel leent zich daarnaast voor vergaderingen, workshops en kleine symposia, waarbij de verschillende ruimten los of in combinatie kunnen worden gehuurd. De beheerder kan in overleg voor de catering zorgdragen.

MAATWERK
We zijn flexibel in het voldoen aan uw wensen. De banken in de kapel kunnen anders opgesteld worden, bijv. met het zicht op het orgel, met tafels ertussen of zelfs zonder banken. Er zijn maximaal 80 tot 100 zitplaatsen te realiseren afhankelijk van de gewenste opstelling. We hebben een podium, beamer, geluidsinstallatie, digitale piano (Roland HP507), orgel, muzieklessenaars, etc. Overlegt u hierover met onze beheerder. Ook wat betreft de aankleding en de ceremonie bent u volledig vrij, zolang het maar past bij de ambiance van de kapel. Onze beheerder kan u daarin adviseren.

U hoeft zich niet gelijk vast te leggen. Een optie nemen op een bepaalde datum en tijdstip is een mogelijkheid, Meldt een ander zich voor die datum, dan heeft u de eerste rechten, maar dient wel een beslissing te nemen.

Het is zeer beperkt mogelijk de kapel te huren op een vast tijdstip. Dagdelen die populair zijn bij bruidsparen blijven echter gereserveerd voor bruidsparen.

Tarieven en een overzicht van onze vaste huurders treft u hieronder aan. Zie ook onder Programmering concerten

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor bezichtiging? Neem dan contact op met onze beheerder John Eijssen,  of 0622360604. 

indeling 1a klchapelle culinair 1indeling 2a klJohn Eijssen