concert, voorstelling & optreden

symposium - concertzaal - podium

Barn & Belle presenteren:
“A very A-Merry-CanaChristmas” -Show
Datum; 23 december
Aanvang; 20.00 uur
Entree € 10,75

Barn & Belle presenteren “A Very A-Merry-CanaChristmas”-Show

Op 23 December presenteert Americana en Roots duo Barn& Belle, Winnaars van The Dutch Blues Challenge 2022, een speciale kerstshow in de Cellebroederskapel, te Maastricht

De support wordt deze avond verzorgt door niemand minder dan The Blues Crew. Speciaal voor deze avond trakteren zij het publiek op een prachtige akoestische set met authentieke oldskool- en country-blues.

 Barn & Bellebezoekers neemt u mee en gaat u terugbrengen naar kerst uit vroegere tijden.

“Er is maar een handje vol kerstliedjes écht bekend.’ vertelt Jesse, “Er zijn door de jaren heen ontzettend veel mooie kerstliedjes geschreven waar niemand ooit van gehoord heeft. Die willen wij laten horen.” Een ding is zeker; Liefhebbers van Swing, Roots, Blues, Country, Americana, Folk én natuurlijk Kerstmis hun hart ophalen bij deze avondvullende voorstelling.

Tijdens hun studie op het conservatorium van Maastricht vond het duo elkaar in de liefde voor Americana, Ragtime en Swing.Ook de kerstshow zit, zoals de titel al doet vermoeden, vol met Americana.Sommige songs komen van oorsprong uit de Roots en sommige songs worden speciaalvoor deze avond met een Americana sausje geserveerd. “We willen dat bezoekers uiteindelijk met een heerlijk kerstig gevoel naar huis toe gaan.” voegt Lea toe.