concert, voorstelling & optreden

symposium - concertzaal - podium

Duo robert Visser & Zhengqiu Chen

zaterdag 2 oktober

aanvang 19:30 uur tot 20.30 uur zonder pauze

entree € 17,50

kaarten bestellen

Bestel uw kaarten via e-mail, klik op onderstaande button en vul in uw e-mail de contactgegevens, het aantal kaarten en voor welke voorstelling in. Ik handel dan uw bestelling met u af.

Corona maatregelingen

We houden ons aan de regels van het RIVM betreffende het COVID-19 virus. Voor de concerten dient u een coronatoegangsbewijs te tonen (een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs, beiden via de Corona Check App.
Voor meer informatie! ( Rijksoverheid-coronavirus-covid-19-Coronabewijs ).

Duo robert Visser & Zhengqiu Chen

Duo robert Visser & Zhengqiu Chen is een jong en enthousiast ensemble, ontstaan tijdens hun studietijd in Maastricht. Zij brengen telkens weer meeslepende en interessante programma’s, waarbij niet wordt uitgegaan van een solist met begeleiding, maar van een ensemble. Sinds de pandemie zijn ze samen aan de slag gegaan aan een opbeurend en vrolijk programma met ruimte voor reflectie, voor zodra dit weer toegestaan was. Helaas betekende dit dat ze inmiddels al tweemaal de volledige tournee hebben moeten uitstellen. Deze september en oktober is het dan toch eindelijk het moment om weer op het podium te klimmen, en een bewogen jaar achter te laten in ruil voor muziek van onder andere Goedicke, Tchaikovsky en Beethoven. In een programma van een uur, zonder pauze, krijgt u muziek te horen door een zeer bijzonder duo.

Programma

Concert Etude – A. Goedicke

Rococo – P. L. Tchaikovsky

Peace – J. golland

12 Variations on a Theme ‘Judas Maccabeus’ – L. van Beethoven