concert, voorstelling & optreden

symposium - concertzaal - podium

MOSA VOCE
zondag 24 oktober
2 concerten:

15.00 & 19.30 uur;

kaarten bestellen

Corona maatregelingen

We houden ons aan de regels van het RIVM betreffende het COVID-19 virus. Voor de concerten dient u een coronatoegangsbewijs te tonen (een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs, beiden via de Corona Check App).
Voor meer informatie! ( Rijksoverheid-coronavirus-covid-19-Coronabewijs ).

MOSAVOCE is terug en begint zijn Limburgse tour met twee optredens op Zondag 24 oktober om 15.00 en 19.30 in Maastricht, in de Cellebroederskapel!!! 

De titel van onze concertreeks is geïnspireerd op het hoofdstuk in ons programma “Messa a Tre Voci d’Uomo'” van Monseigneur Lorenzo Perosi. Perosi (1872-1956) was een Italiaanse componist van sacrale muziek en bekleedde de functie van Maestro Perpetuo della Capella Sistina (eeuwig dirigent van het Sixtijnse koor) in Rome. Hij bekleedde deze functie meer dan 50 jaar tot aan zijn dood en zijn composities worden geschat op ongeveer 3000-4000! Hij werd zeer bewonderd door zijn tijdgenoten in de muzikale wereld zoals Puccini, Mascagni, Debussy, Massenet, Toscanini en vele anderen. Puccini wordt ooit geciteerd en zei: “Er is meer muziek in Perosi’s hoofd dan in mijn en Mascagni’s samen”. 

De rest van ons programma omvat zowel solostukken voor mannenstemmen als orgelsolo’s. 

Tenor:                                 Raimonds Linājs 

 Bariton:                             Roger Deckers      

Bas-bariton:                      Galen Dole            

Muzikale leiding/orgel:   Alexandros Kavvadas 

We kijken er naar uit om jullie allemaal daar te zien! (QR-code van vaccinatie of een negatieve test verplicht)

Meer informatie: