concert, voorstelling & optreden

symposium - concertzaal - podium

Trio Wander

Datum zaterdag 18 september.

Aanvang concert 15.00 uur

Entree € 12,50

kaarten bestellen

Bestel uw kaarten via e-mail, klik op onderstaande button en vul in uw e-mail de contactgegevens, het aantal kaarten en voor welke voorstelling in. Ik handel dan uw bestelling met u af.

Corona maatregelingen

We houden ons aan de regels van het RIVM betreffende het COVID-19 virus. Voor de concerten dient u een coronatoegangsbewijs te tonen (een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs, beiden via de Corona Check App.
Voor meer informatie! ( Rijksoverheid-coronavirus-covid-19-Coronabewijs ).

WANDER is een trio afkomstig uit Nederland, bestaande uit de vocalisten Babs van Bree, Renée Steenvoorden en Robbert Suilen. Sinds 2019 zijn ze samen muzikaal actief, ze componeren, arrangeren en speelden al op verschillende podia en festivals; waaronder ook de Roode Bioscoop in Amsterdam, Poppodium Grenswerk en Theater de Maaspoort in Venlo, Autumn Leaves Jazz Festival en het MIM in Brussel. In september 2021 staat er een release tour gepland van het debuutalbum: ‘Songs from the Garden’.

De muziek van WANDER kan omschreven worden als harmonische jazz met een vleugje folk. Ze combineren krachtige close harmony met experimentele improvisaties en elektrische gitaar, zo creëren ze verschillende muzikale lagen. Alle drie hebben ze muziek gestudeerd door heel Europa, dit zorgt voor een interessante mix van ideeën en stijlen:

Babs van Bree (1992) studeerde Jazz Zang aan Hochschule für Musik und Tanz in Keulen. Babs voegt iets eigens toe aan de songs van WANDER met haar warme en verfijnde stem. Improvisatie is haar focuspunt en in WANDER start ze de zoektocht naar het experimenteren met klank en het vinden van vrijheid. Hierdoor klinkt geen enkel concert hetzelfde. Haar songs zijn herkenbaar aan de dromerige sfeer en de ritmische statements.

Renée Steenvoorden (1994) studeerde Jazz Zang aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Ze heeft een krachtige en heldere stem die heel natuurlijk samenklinkt met de stemmen van Babs en Robbert. Men kan horen dat ze veel ervaring heeft met koorzang en het arrangeren van stukken. Renée’s songs hebben hoorbare invloeden van folk muziek en haar teksten zou je kunnen omschrijven als korte verhalen, ze nemen je mee naar een filmische wereld.

Robbert Suilen (1993) studeerde Jazz Zang en gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast zang, speelt hij gitaar in WANDER en gebruikt hij verschillende effectpedalen om soundscapes en sferen te creëren waar je bij weg kunt dromen. Robbert vertrouwt op zijn intuïtie en gevoel als hij speelt. Zijn composities zijn gebaseerd op harmonische kleuren en metaforische zinnen.

Samen vinden ze een harmonieuze en verfijnde intimiteit in de muziek. Originele composities en verrassende arrangementen zorgen er voor dat WANDER de luisteraar weg leidt van de drukke steden naar de stilte van de natuur, mee op een reis door de tijd.

Meer over Wander op hun website:

musicbywander.com