concert, voorstelling & optreden

symposium - concertzaal - podium

Franse Chansons: een avond vol liefde, passie en nostalgie

Datum: 22 juni, van 20.00 tot 22.00 uur met een pauze

Toegangsprijs: € 14,50

Na het succesvolle concert twee jaar geleden neemt duo Cent Mille Chansons u weer met veel enthousiasme mee op hun muzikale reis naar Frankrijk. De warme stem van Ghislaine Mommer (zang) en de virtuoze klanken van Clemens Hoffman (piano) zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven met prachtige bekende en eigen chansons. De geurende lavendelvelden, zon en een goed glas wijn komen tot leven in de prachtige kloostertuin van de Cellebroederskapel.

Maar er is meer, want onvergetelijke melodieën als ‘Non, non, rien n’a changé’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om na de pauze mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn.

N.B. bij slecht weer vindt het concert plaats in de kapel.

Kijk voor een sfeerimpressie naar deze video: Go to You Tube en kijk voor meer informatie op: performance >>

Biografie: Over Cent Mille Chansons

Ghislaine Mommer (zang) en Clemens Hoffman (piano) hebben twee passies: muziek en Frankrijk! Ze hebben beide hun conservatoriumopleiding in Maastricht afgerond. Ghislaine heeft – naast haar studie klassiek piano –  schoolmuziek en zang gestudeerd. Vanuit haar muziekatelier GLine Musics treedt ze op in diverse ensembles. Zij geeft pianolessen en organiseert evenementen en zangworkshops. Daarnaast geeft ze muzieklessen op het Porta Mosana College in Maastricht. Clemens heeft – naast zijn studie klassiek piano – compositie gestudeerd. Hij is songwriter, pianodocent en toetsenist/zanger van de popformatie Mirage. Een allround pianist die virtuoos en gepassioneerd weet te begeleiden.

Ghislaine en Clemens vormen samen het duo Cent Mille Chansons