vriend van de Cellebroeders

Stichting Beheer Kabinetorgel Binvignat - vriend van de kapel

Vriend van de Cellebroederskapel

Zoals het kabinetorgel Binvignat niet zonder lucht kan;
kan de Cellebroederskapel niet zonder vrienden.

De Stichting Cellebroederskapel en beheer Kabinetorgel Binvignat nodigt u uit om Vriend te worden. Giften aan de Cellebroederskapel en het beheer van het Kabinetorgel Binvignat zijn fiscaal gunstig.

De Cellebroederskapel heeft uw steun en hulp nodig!

Stuur ons een e-mail met uw gegevens en we nemen contact met u op.

Meer over de ANBI status:

Download informatie blad

Graag nodigen we u daarom uit om Vriend te worden van Stichting Cellebroederskapel en van het historisch waardevolle Kabinetorgel Binvignat.

U kunt al vanaf €75,00 Vriend worden, hiermee helpt u om deze bijzondere locatie en het orgel te behouden voor culturele en maatschappelijke invullingen.Als Vriend nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse bijeenkomst van “De Vrienden van de Cellebroederskapel” om u te verwennen met een gratis concert inclusief een hapje en drankje.

Bij een gift vanaf € 150 nodigen we u ook graag uit op andere gelegenheden om met korting te genieten van ons aanbod.

U wordt Vriend door het gekozen bedrag over te maken op bankrekening NL94RABO3459327502 t.n.v. Stichting Beheer Kabinetorgel Binvignat te Maastricht. Vermeld daarbij uw naam en uw contact gegevens. Wij nemen daarna jaarlijks contact met u op om de Vriendschap vrijblijvend te verlengen.
Het Kabinetorgel Binvignat heeft een ANBI-status, waardoor de giften fiscaal gunstig zijn. Uiteraard zijn hogere giften ook zeer welkom, in die gevallen is het mogelijk aanvullende wensen te bespreken.

Indien u vragen heeft, of als u de Cellebroederskapel en het Kabinetorgel Binvignat op een andere manier wilt ondersteunen kunt u contact opnemen met onze gastheer, de heer John Eijssen via john.eijssen@cellebroederskapel.nl of 06-22360604.

Hartelijk dank!