huwelijksvoltrekking

bruiloft - ceremonie - gemeentelijke functie

huwelijksvoltrekking in de Cellebroederskapel

De gemeente Maastricht heeft de Cellebroederskapel aangewezen als officiële trouwlocatie.
Trouwen in de Cellebroederskapel is de kers op de taart en maakt het nu net dat mooi moment waar iedereen van droomt en wil ervaren.

“JE HOEFT ALLEEN MAAR JA TE ZEGGEN”

Het huwelijk voltrekken in een van de prachtigste parels van Maastricht, wie wil dat niet! Alles is mogelijk en bespreekbaar zodat het ook die huwelijksvoltrekking wordt zoals men dat voor ogen heeft. Jullie enthousiaste gastheer heeft al 14 jaar ervaring en regelt alles tot in de puntjes en helpt met het organiseren van jullie bruiloft zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.
Of je nu aansluitend wil toosten of de bruidstaart wil laten bezorgen maak er vooral je eigen moment van. Hebben jullie vragen of wensen, neem contact op met jullie gastheer.

een paar recentelijke uitspraken

  • Sinds enkele jaren kan men op deze locatie de trouwceremonie vieren. Alles wordt en is hier in de puntjes verzorgd door de beheerder/gastheer John Eijssen. Ik kan deze locatie dan ook van harte aanbevelen.
  • Wil je graag trouwen in Maastricht? Kies dan voor deze verborgen parel, beheerder John doet samen met zijn vrouw alles om het bruidspaar een geweldige bruiloft te geven op deze prachtige locatie, niets was te gek voor hen alleen maar complimenten dat jullie onze dag tot een groot succes hebben gemaakt. (Els Puts-Laseur)
  • Uzze trouwdaag waor gewèldig, alles good geregeld en good mètgedach (Helga Marcel Puts-Bons)
  • Daar waar gastheer/vrouwschap hoog in het vaandel staat. Een zeldzaamheid. Daarom de parel. Door John Eijssen hebben wij hier een prachtige bruiloft gehad. Wat een vakman met een groot hart. Absolute aanrader (Linda Verlinden-van Raak)