uitvaart

begrafenis - crematie - afscheidsceremonie

een sfeervol en waardig afscheid

In geen straat in Maastricht lijken rust en stilte verder weg dan in de Brusselsestraat in het hartje van het centrum. De huizen deinzen haast terug voor het passerende verkeer, er ligt een domein van stilte. Onder de poort door leidt een recht pad naar een van de meest verborgen monumenten van Maastricht, de sfeervolle kapel van de Cellebroeders. Vroeger onderdeel van een groot kloostercomplex, nu bestaande uit de kapel zelf, een ontvangstruimte, bovenzaal en binnenplaats.

In deze fantastische entourage kunnen wij alle ruimte aanbieden om een uitvaartplechtigheid te houden of om de condoleance te houden.  Wij zien het als een uitdaging om voor elke persoonlijke wens een passende oplossing te vinden. Daarnaast maken wij graag gebruik van de expertise van en werken wij veel samen met de uitvaartmaatschappijen, waardoor wij in velerlei opzichten maatwerk kunnen bieden gekoppeld aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit. Met als eindresultaat een in alle opzichten memorabel en waardig afscheid zoals dit voor u en de familie wenselijk is.

 

De Cellebroederskapel is de juiste plaats om op een persoonlijke manier en in alle rust afscheid te nemen. Persoonlijk aandacht, zonder de tijdsdruk die vaak bij een uitvaart aan de orde is. In de kapel is heel veel mogelijk. Er is een goede geluidsinstallatie en er zijn 2 grote tv schermen om een fotopresentatie te verzorgen. Ook het orgel mag gebruikt worden.
We ontvangen binnen dit kader graag uw gasten zoals u dat graag heeft. Formeel of informeel zoals u dit voor ogen heeft.
Voor ongeveer 80-90 (niet tijdens corona) gasten kunnen wij een afscheidsdienst organiseren. Heel belangrijk: de invulling van de dienst geeft u zelf vorm.