concert, voorstelling & optreden

symposium - concertzaal - podium

Trio Plan A presenteert voor u: “OVERGANG”

Datum Zondag 19 november

Aanvang 16.30 uur

Entree € 10,00

Trio Plan A presenteert voor u: “OVERGANG”

In hun concert ‘Overgang’, viert Trio Plan A met muziek de overgang van het seizoen als metafoor voor alle overgangen in het leven. Ze nodigen je uit om samen met hen de serene en magische winter te verwelkomen met open harten en open oren, genietend van Sjostakovitsj, Paganini, Morricone, Brahms en anderen.

Trio Plan A werd samengebracht door de collectieve behoefte om te creëren en de diepgaande liefde voor intieme verbinding met het publiek. Met een hobo, een altviool en een piano gedijen ze op de boeiende kracht van muziek op klein formaat.

In de intieme sfeer die ze creëren, is elke noot een bewijs van de kracht van muziek om emoties, verhalen en ervaringen over te brengen. Ze nodigen je uit om deze momenten met hen te delen, je onder te dompelen in het harmonieuze samenspel van hun instrumenten en de diepgaande verbinding te voelen die muziek kan bevorderen.

Trio Plan A is een internationaal ensemble afkomstig uit Iran, Cuba en Zweden, afgestudeerd aan het Conservatorium Maastricht en een jaar geleden samen hun muziekreis begonnen. Dit ensemble heeft een sterke sociale motivatie en de meeste van hun concerten zijn gewijd aan ouderen en publiek met gezondheidsproblemen in de zorginstellingen. Hun plan A is om altijd op het podium te staan! Daarom omarmen ze ook het delen van hun muziek met elke muziekliefhebber via traditionele concertscenario’s.